Izvođenje radova po sistemu "ključ u ruke"

Refleks d.o.o. izvodi radove na izgradnji širokog spektra građevinskih objekata, od niskogradnje do visokogradnje. Učestvovali smo u izgradnji / adaptaciji više objekata za stanovanje kao i poslovnih i industrijskih objekata. Refleks d.o.o. raspolaže sa vrhunskim zanatlijama, majstorima svih profila kao i najsavremenijom građevinskom opremom i mehanizacijom.

U našem projektnom birou su i licencirani inženjeri za izradu elaborata energetske efikasnosti objekta, a firma poseduje licencu za izdavanje energetskih pasoša.

Firma poseduje svoj tim inženjera i tehničara koji vode projekat a pored toga poseduje i građevinske radnike za sve delatnosti pri radovima na objektu (armirače, tesare, zidare, keramičare itd).

Kao podršku firma poseduje i vozače, rukovaoce građevinskim mašinama, pomoćne radnike itd, a po potrebi zapošljava i sezonske radnike na ovim poslovima.

Kao najvažniju kariku prilikom izrade objekta izdvajamo konstantan stručni nadzor rada od strane kvalifikovanih i iskusnih rukovodilaca.

 

IMATE PROJEKAT?

Zatražite ponudu